Over Sturdy

STURDY (grote broer van Feetje-baby) is een stoer jongensmerk van Nederlandse bodem in maat 92 - 140. STURDY is er voor the cool kids die van een avontuur in stijl houden. 

Met twee collecties per jaar verdeeld over drie thema`s per seizoen is er een ruime keuze. Thema items kunnen goed gemixed and matched worden. Zo kun je makkelijk jouw eigen Sturdy Look creëren. 

Twinnen?! Dit kan met Feetje (maat 68 – 86)

In januari 2024 lanceren we een zomercollectie voor de jongste avonturiers. Aan de nieuwe collectie, die bestaat uit drie zomerse thema’s, is dit jaar een stoere denimcollectie toegevoegd.

Het is tijd om er even tussenuit te gaan! Dankzij het thema The Getaway genieten de kleine mannen deze zomer in stijl van hun vrije dagen. Kleuren als indigo, wit, lila en denim worden mooi gecombineerd met prints van krabben, het strand en de zonsondergang. Echte ‘eyecatchers’ binnen het thema zijn het reversibel vissershoedje en bodywarmer.

See you later alligator! Het thema Gone Surfing combineert kleuren als groen, lichtblauw en lime met prints van krokodillen en palmbomen. Een stoere pet is toegevoegd om het thema compleet te maken. Skateboards, schaakborden, cheeta’s en smileys komen samen in het thema Checkmate. Met shirts, truien en korte broeken in de kleuren legergroen, zand, geel en neon oranje komen de jongste durfals de zomer wel door. No risk, no fun!

Ook voegen we deze zomer gave denimitems toe aan de collectie. De denimblouse, lange broek en korte broeken in de kleuren indigo, zand, legergroen en blauw zijn perfect te combineren met de rest van de collectie.

Nieuwe huisstijl voor STURDY
Naast een nieuwe wintercollectie kwam STURDY in januari 2023 met een fonkelnieuwe huisstijl. Hierin voeren de kleuren zwart en gebroken wit de boventoon. Terwijl de kleuren het stoere karakter van het merk duidelijk verbeelden, staan het logo en beeldmerk (een eigenwijs gezichtje en skateboard tegelijk) symbool voor de speelsheid en beweeglijkheid van het kind. Net als dat kind gaat STURDY op verkenning, neemt het risico’s en zoekt het de grenzen op. No risk no fun!

STURDY is hét jongensmerk voor ‘the cool kids’ die houden van een avontuur in stijl. De kleding van STURDY (de stoere broer van JUBEL meisjeskleding en FEETJE) is verkrijgbaar in maat 92 t/m 140. The Getaway, het eerste deel van de nieuwe zomercollectie, ligt vanaf januari 2024 in de winkels.

“Gevaarlijk leuk om te dragen”