Over Sturdy

STURDY (grote broer van Feetje-baby) is een stoer jongensmerk van Nederlandse bodem in maat 92 - 140. STURDY is er voor the cool kids die van een avontuur in stijl houden. 

Met twee collecties per jaar verdeeld over drie thema`s per seizoen is er een ruime keuze. Thema items kunnen goed gemixed and matched worden. Zo kun je makkelijk jouw eigen Sturdy Look creëren. 

Twinnen?! Dit kan met Feetje (maat 68 – 86)

 

Winter 2021

Liefhebbers van wilde dieren opgelet! In de nieuwe wintercollectie van Sturdy bepalen de tijger, leeuw en panter de toon. En wilde dieren? Die zijn niet gemaakt om binnen te blijven. Al wordt het weer nog zo grauw, met deze nieuwe collectie wil je zeker naar buiten!

De wilde dieren worden moeiteloos gecombineerd met buitensport.

Zo vind je speelse verwijzingen naar tennis en basketbal. In de sportieve Press-and-play rood en gele truien mix met grijs en marine. Waan je met je coole zwart, rood of bruine On-a-roll hoodie op de skatebaan! Heb je het warm gekregen van al het spelen? Dan kan die trui gerust uit. De leeuw, panter en sporty prints vind je net zo goed op de t-shirts. En de tijger? Die brult vanuit de collectie Wild things. Gevaarlijk leuk om te dragen in petrol, oker en antra!

Om ook met de koude winterdagen lekker naar buiten te kunnen, is het spijkerjack met een warme teddy voering een musthave. Alle kleding draagt comfortabel, met voldoende ruimte om lekker te bewegen. Maak alle collecties met hun eigen bijpassende sokken compleet. Kortom, met deze wintercollectie van Sturdy ga je ook in de winter 2021 gerust naar buiten! Ben jij er klaar voor?

De eerste collectie, press-and-play, ligt vanaf half juli 2021 in de winkels. On a roll & wild things volgen in augustus en september. Alle collecties komen beschikbaar in de maten 92 tot en met 140.

“Gevaarlijk leuk om te dragen”