Over Sturdy

STURDY (grote broer van Feetje-baby) is een stoer jongensmerk van Nederlandse bodem in maat 92 - 140. STURDY is er voor the cool kids die van een avontuur in stijl houden. 

Met twee collecties per jaar verdeeld over drie thema`s per seizoen is er een ruime keuze. Thema items kunnen goed gemixed and matched worden. Zo kun je makkelijk jouw eigen Sturdy Look creëren. 

Twinnen?! Dit kan met Feetje (maat 68 – 86)

Het stoere jongenskledingmerk STURDY lanceert in juli de nieuwe collectie voor het winterseizoen van 2023. De nieuwe collectie is verkrijgbaar in de maten 92 t/m 140 en bevat onder meer gave hoodies, zachte joggingbroeken en warme sokken.

“Diep in de zee!”, met de coole kleuren van het thema North Sea Party luidt STURDY de winter in. Zeeleeuwen, walrussen en ijsberen matchen perfect met kleuren als blauw, groen en gebroken wit. Lisette Poot (ontwerpster STURDY): “Binnen dit thema is de hoofdrol voor de walrus. Als leider van het zooitje houdt hij zijn hoofd koel en wijst hij de weg. Je komt hem tegen op all-over prints en in artworks.”

Binnen het thema He Ho Dino voeren groentinten de boventoon. Dit dinorijke thema moedigt kleine mannen aan om van zich te laten horen. Roarrr!

Voor de wildebrassen is er deze winter het thema Fly Wild. Warme kleuren als camel, hazelnoot, rood en bruin en fijne items als een wintermuts en sokken zorgen voor een extra warm winterseizoen.

Welk thema je ook kiest komende winter, alle items uit de verschillende thema’s zijn fantastisch te combineren.

Ook leuk: FEETJE babykleding heeft de thema’s North Sea Party en He Ho Dino voor de allerkleinste jongens verkleind naar de maten 68 tot 86. Ook deze collecties zijn verkrijgbaar vanaf juli 2023.

Nieuwe huisstijl voor STURDY
Naast een nieuwe wintercollectie kwam STURDY in januari 2023 met een fonkelnieuwe huisstijl. Hierin voeren de kleuren zwart en gebroken wit de boventoon. Terwijl de kleuren het stoere karakter van het merk duidelijk verbeelden, staan het logo en beeldmerk (een eigenwijs gezichtje en skateboard tegelijk) symbool voor de speelsheid en beweeglijkheid van het kind. Net als dat kind gaat STURDY op verkenning, neemt het risico’s en zoekt het de grenzen op. No risk no fun!

STURDY is hét jongensmerk voor ‘the cool kids’ die houden van een avontuur in stijl. De kleding van STURDY (de stoere broer van JUBEL meisjeskleding en FEETJE) is verkrijgbaar in maat 92 t/m 140. Bay Bandits, het eerste deel van de nieuwe zomercollectie, ligt vanaf januari 2023 in de winkels.

“Gevaarlijk leuk om te dragen”